воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Готовимся к ЗНО - 2013.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 3 до 27 червня після завершення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах.

Ознайомитися з графіком…
Звертаємо увагу! У 2013 році особи, які у поточному році навчаються за кордоном та не можуть пройти ЗНО під час основної сесії, мають право на складання тестів під час додаткової сесії (за підтвердження факту навчання за кордоном). Абітурієнти, які за релігійними переконаннями не можуть взяти участь у тестуваннях в окремі дні, можуть складати ЗНО з цих предметів під час додаткової сесії, з інших – під час основної. Ці особи також проходять реєстрацію в період з 4 січня до 5 березня та до пакета реєстраційних документів додають відповідні заяви. Особи, які  проживають або навчаються за кордоном мають врахувати деякі особливості реєстрації для участі у ЗНО 2013.
Результати зовнішнього незалежного оцінювання буде оголошено з 18 червня до 7 липня 2013 року.
Тести ЗНО відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим Мінстерством освіти і науки, молоді та спорту України. Інформація щодо кількості завдань кожного тесту, часу відведеного на виконання, форми завдань, схеми оцінювання кожної форми завдань та максимальної кількості балів за правильне виконання завдань тесту міститься в характеристиках тестів ЗНО. Для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання радимо користуватися матеріалами, розміщеними на нашому сайті в розділі «Підготовка до ЗНО».

Источник: dneprtest.dp.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...